Cazare in Judetul Neamt

Cazare in Judetul Neamt

Judetul Neamt este incarcat de istorie si pastreaza obiective de patrimoniu care merita sa fie vazute pentru a ne intelege mai bine trecutul. Aceasta parte a Romaniei este plina de frumusete naturala, iar turistii care o viziteaza au parte de o serie de atractii unice.

Pensiunea Classic ofera cazare in Judetul Neamt pentru toti cei care vor sa se incarce cu energie pozitiva si au nevoie de momente de relaxare. Situata in comuna Dumbrava Rosie, la 7 kilometri de Piatra Neamt, Pensiunea Classic de 3 margarete gazduieste un restaurant à-la-carte si are camere cu balcon si cu peisaje de-a dreptul incantatoare.

Turistii carora le-am oferit cazare in Judetul Neamt la Pensiunea Classic s-au bucurat de servicii de cea mai inalta calitate. Toate camerele pensiunii includ TV cu ecran plat, acces la Wi-fi gratuit si conditii excelente.

Pensiunea Classic este inconjurata de piesaje superbe, in care muntii joaca rolul principal. Este un loc recomandat de majoritatea clientilor pe care i-am avut datorita regiunii foarte frumoase, fara aglomeratie, unde va puteti relaxa si odihni. Si restaurantul s-a bucurat de un real succes – avand bucatarie traditionala – ca la mama acasa.

Pensiunea noastra va ofera cazare in Judetul Neamt pentru a putea vizita cu usurinta obiectivele turistice din zona care impresioneaza orice turist atat strain, cat si din tara. Cheile Bicazului reprezinta unul dintre obiectivele turistice care fura privirile atat prin maiestuozitatea peretilor de stanca, cat si prin salbaticia peisajului. Este un spectacol al naturii de-a dreptul mirific, ce te face sa te indragostesti iremediabil de zona.

Un alt obiectiv turistic al Judetului Neamt este Masivul Ceahlau. Fiind cel mai impunator munte din Carpatii Orientali este unul dintre principalele atractii turistice indiferent de sezon. Incarcat cu legende si de o frumusete salbatica ravasitoare, reuseste in fiecare an sa stranga sute de turisti care promit ca se vor intoarce si in urmatorii ani sa faca traseele montane.

De la Pensiunea Classic (care va ofera cazare in Judetul Neamt) se poate ajunge cu usurinta la Cetatea Neamt dupa ce ati parcurs circa 50 de km cu masina pe DN 15 C. Accesul la Cetate nu este permis cu masina, trebuind sa parcurgeti la pas drumul care urca pana la baza fortificatiei (aprox. 500 m). Curtea interioara este principalul obiectiv care va va atrage odata ajunsi la Cetate.

La Pensiunea Classic veti avea parte atat de peisaje ideale pentru inlaturarea grijilor cotidiene, de conditii de cea mai inalta calitate, de o mancare la fel de buna ca la mama acasa, cat si de obiective turistice aproape de noi.

Va asteptam cu drag!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019