Cazare langa Piatra NEAMT

Cazare langa Piatra NEAMT

Piatra Neamt este unul dintre cele mai vechi orase din Moldova, iar datorita frumusetii arhitectonice cat si a reliefului a capatat denumirea de Perla Moldovei. Orasul reprezinta cu adevarat o „insula” urbana intre munti.

Pensiunea Classic ofera cazare langa Piatra Neamt pentru toti cei care vor sa se incarce cu energie pozitiva si au nevoie de momente de relaxare. Situata in comuna Dumbrava Rosie, la numai 7 kilometri de Piatra Neamt, Pensiunea Classic este o pensiune de 3 margarete care detine un restaurant exceptional unde puteti servi cele mai proaspete si delicioase bucate – ca la mama acasa.

Turistii carora le-am oferit cazare langa Piatra Neamt la Pensiunea Classic s-au bucurat de servicii de cea mai inalta calitate. Toate camerele pensiunii includ TV cu ecran plat, acces la Wi-fi gratuit si conditii excelente. Camerele cu balcoane se bucura de piesaje de-a dreptul incantatoare, in care muntii joaca rolul principal.

Intr-un loc linistit, departe de aglomeratia specifica oraselor, la Pensiunea Classic veti beneficia de cazare langa Piatra Neamt si veti avea parte de confortul dorit si de cele mai bune servicii de cazare. La noi, veti gasi un loc deosebit de cald si primitor care sa va ofere tot ce aveti nevoie atunci cand sunteti departe de casa.

Atmsofera si peisajele de care va veti bucura daca va veti caza la pensiunea noastra va vor incarca bateriile cu energie pozitiva. Totodata, Pensiunea Classic este un loc de cazare langa Piatra Neamt ideal daca doriti sa descoperiti principalele puncte de atractie turistica atat din Piatra Neamt, cat si din Judetul Neamt.

Cateva dintre obiectivele turistice pe care le puteti vizita si fata de care ne aflam la cateva minute de mers cu masina sunt: telegondola care ajunge pe muntele Cozla de unde puteti admira o panorama superba a orasului pe timp de vara, iar iarna va puteti da cu placa pe partia amenajata;  Orasul de sub Pietricita, cunoscut drept Petrodava in antichitate si Piatra lui Craciun in epoca medievala; Muzeul Cucuteni unde sunt vestigiile celei mai vechi culturi din Europa; Turnul-Clopotnita, ridicat la porunca lui Stefan cel Mare si multe altele.

Pensiunea Classic ofera cazare langa Piatra Neamt – fiind alternativa ideala de cazare, unde veti gasi conditii superioare la preturi decente si unde va puteti relaxa si odihni.

Va asteptam cu drag!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019