Cazare Neamt si o vacanta cu peisaje incredibile

Cazare Neamt si o vacanta cu peisaje incredibile

Cand pleci intr-o vacanta te gandesti la relaxare, la liniste si mai ales sa vizitezi locuri frumoase. Pensiunea Classic ofera cazare tuturor celor care vor sa stea departe de galagia si de aglomeratia din orase.

Fiind situata in comuna Dumbrava Rosie, la 7 kilometri de Piatra Neamt, Pensiunea Classic de 3 margarete gazduieste un restaurant à-la-carte si detine camere cu balcon si cu peisaje de-a dreptul incantatoare in care muntii sunt protagonistii. Datorita regiunii linistite si superbe, va puteti relaxa si odihni fara sa va fiti deranjati de sunetele tipice mediului urban. Toate camerele pensiunii includ TV cu ecran plat, acces la Wi-fi gratuit si sunt amenajate in conditii excelente.

Pentru cei care s-au saturat de orasele prea aglomerate si de toata tehnologia care la un moment dat ne epuizeaza psihic, o vacanta in judetul Neamt la Pensiunea Classic este tot ce aveti nevoie. Fiind foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice din zona, va fi o adevarata placere sa va plimbati si sa admirati peisajele.

Judetul Neamt este cunoscut in special datorita Cheilor Bicazului si Masivului Ceahlau, dar pe langa aceste doua atractii turisticce, in zona exista si cateva rezervatii naturale, numeroase pesteri, cascade si chei, la care puteti ajunge cu usurinta de la Pensiunea Classic si pe care le puteti vizita pentru a completa o vacanta ideala.

Tot in judetul Neamt se gasesc unele dintre cele mai frumoase manastiri din zona Moldovei. Cateva dintre cele mai cunoscute manastiri de aici sunt: Manastirea Neamt, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Manastirea Varatec, Manastirea Agapia si Manastirea Petru Voda. Pe langa faptul ca manastirile se bucura de o istorie ampla, doua dintre cateva lucruri super interesante despre acestea sunt: Manastirea Neamt este cea mai veche manastire din Moldova, iar Manastirea Agapia a fost pictata de Nicolae Grigorescu.

Parcul National Cheile Bicazului – Hamas este unul dintre cele mai frumoase obiective turistice naturale din Romania. Pentru pasionatii de drumetii, in cadrul acestui parc sunt amenajate 18 trasee turistice montane.

Pensiunea Classic va recomanda sa incheiati vacanta cu o vizita si la Zimbraria „Dragos Voda” care se afla in Parcul Natural „Vanatorii Neamt” declarat arie protejata de lege datorita peisajului natural, al padurilor, dar si al zimbrilor autentici romanesti.

Daca va doriti o vacanta in care linistea sa va acapareze starea de spirit, iar peisajele sa va bucure ochii si sufletul, atunci va invitam sa va cazati la Pensiunea Classic, care se afla la cateva minute de mers cu masina de atractiile turistice de care am mentionat mai sus.

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019