Cea mai ieftina pensiune din Piatra Neamt

Cea mai ieftina pensiune din Piatra Neamt

Fie ca esti in tranzit sau in vizita programata, daca ajungi la Piatra Neamt, Pensiunea Classic iti sta la dispozitie cu cele mai bune oferte, atat la cazare, cat si la meniu. Ne aflam langa Piatra Neamt, mai exact la 7 kilometri de centrul orasului, in comuna Dumbrava Rosie, o zona mirifica prin peisajele unice pe care le ofera spectacolul naturii. Pensiunea Classic are 3 margarete, dar ofera mult mai mult de atat. Este locul unde te poti relaxa dupa un drum istovitor, intr-o atmosfera calda si primitoare. Locul unde te simti ca la tine acasa si mananci, cel putin la fel de bine, ca la mama ta.

Cei mai multi dintre clientii nostri ne-au ales in primul rand pentru serviciile exceptionale pe care le oferim, la cele mai mici preturi, apoi pentru peisajele unice oferite, in mare parte, de muntii care joaca cel mai important rol in scena de final.

Pensiunea Classic va pune la dispozitie 17 locuri de cazare, unele dintre ele fiind cu vedere spre muntii din imprejurimi, ceea ce face ca diminetile sa va fie pline de energie pozitiva, incununate de privelisti absolut incantatoare, plus o parcare pazita, incapatoare, atat pentru autoturisme cat si pentru autocare sau tiruri.

Pensiunea Classic ofera camere pentru o singura persoana, cu baie proprie, la pretul de 90 de lei pe noapte, in care intra si parcarea si accesul la wi-fi. Camerele duble, cu doua paturi, la fel de frumos aranjate si pregatite gata sa-si intampine oaspetii, costa 100 de lei pe noapte. La fel ca la camera single, in acest pret intra si parcarea pazita.

Avem si varianta de camere cu trei paturi, la pretul de 110 lei pe noapte, cu aceleasi facilitati. Cum va spuneam si mai sus, Pensiunea Classic ofera cele mai mici preturi din zona, iar conditiile satisfac orice nevoie. De mentionat faptul ca, toate cele trei variante ofera incalzire si aer conditionat pe toata perioada sederii. In plus, de la noi, puteti ajunge foarte usor la principalele obiective turistice din zona.

Va asteptam pe la noi!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019