Cel mai frumos peisaj din Romania

Cel mai frumos peisaj din Romania

Piatra Neamt este, poate, unul dintre cele mai frumoase orase din Moldova. Situat pe valea Bistritei, in Nord-Estul Romaniei, orasul avea, in 2011, o populatie de 85.055 de locuitori. Potrivit legendei, Piatra Neamt a avut mai multe denumiri trecute in documentele istorice: Petrodava, Kamena, Piatra lui Craciun sau Targul Piatra, insa, in 1864, denumirea se schimba in Piatra Neamt, dupa reforma administrativa impusa de Alexandru Ioan Cuza. Acest colt de rai, asa cum este considerat de multi turisti, este tot mai vizitat, dovada sta in impresiile placute lasate pe tot soiul de site-uri de cei care au tranzitat zona. Si daca tot ai ajuns aici, e pacat sa pleci rapid. Ai multe locuri de vizitat care necesita timp, nu fuga. Astfel ca, daca vrei sa te cazezi, chiar si pentru o noapte, iti stam la dispozitie incantati sa ne treci pragul.

Ceahlaul, cel mai impunator munte din Carpatii Orientali, reprezinta principala atractie turistica a zonei, o atractie pe care nu ai cum sa o ratezi. Traseele Ceahlaului urmeaza locuri de o frumusete rara, salbatica si sunt marcate de obiective cu mare incarcatura istorica. Daca vrei sa urci, ai la dispozitie sapte trasee turistice amenajate si omologate. Apoi, la cativa kilometri, in apropiere de orasul Targu Neamt, urmeaza Cetatea Neamt, pe care, la fel, nu ai cum sa o ratezi. Accesul nu este permis cu masina, ci doar la pas pe un drum care urca pana la baza fortificatiei. Inainte de a intra in fortareata, vei observa primul obiectiv, “cursa de sobolani”, o capcana care a ramas de pe vreme in care dusmanii atacau cetatea. La vreo 7 kilometri de Piatra Neamt ne aflam si noi, Pensiunea Classic, locul unde te poti relaxa dupa un drum istovitor, intr-o atmosfera calda si primitoare. Locul unde te simti ca la tine acasa si mananci, cel putin la fel de bine, ca la mama ta.

Va oferim 17 locuri, unele dintre ele fiind cu vedere spre muntii din imprejurimi, ceea ce face ca diminetile sa va fie pline de energie pozitiva, incununate de privelisti absolut incantatoare, locul perfect pentru savurat cafeaua de dimineata.

Va asteptam pe la noi!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019