De ce sa te cazezi in Judetul Neamt la Pensiunea Classic

De ce sa te cazezi in Judetul Neamt la Pensiunea Classic

De ce sa te cazezi la Pensiunea Classic? Simplu! Pentru noi oferim servicii de calitate superioara la preturi convenabile tuturor buzunarelor. Iar pentru toti ce care vor sa se incarce cu energie si vor sa se relaxeze, avem camere de la balconul carora ai parte de peisaje naturale si incantatoare.

Pe langa cazare, Pensiunea Classic va sta la dispozitie si cu un restaurant à-la-carte unde punem pret pe calitatea si bunul gust al preparatelor, precum pe si diversitatea acestora pentru a concepe un meniu pe placul tuturor. Restaurantul s-a bucurat de un real succes – avand bucatarie traditionala – ca la mama acasa.

Pensiunea noastra este un loc recomandat de majoritatea clientilor pe care i-am avut datorita regiunii foarte frumoase, fara aglomeratia tipica oraselor mari, unde s-au putut relaxa si odihni.  Toate camerele includ TV cu ecran plat, acces la Wi-fi gratuit si conditii excelente.

La doar cateva minute de mers cu masina, in apropierea pensiunii se afla numeroase obiective turistice care impresioneaza atat localnici, cat si turisti straini. Nu va faceti grija pentru locurile de parcare, deoarece le aveti asigurate. Curtea pensiunii are o intindere mare si masinile voastre vor fi in siguranta pe timpul sederii la Pensiunea Classic.

Pentru ca cererea a fost mare, in curand vom organiza si excursii la cele mai importante obiective turistice din zona, deoarece ne dorim sa le oferim clientilor care ne trec pragul, pachete complete pentru a se relaxa si a se simti extraordinar.

Cateva dintre obiectivele turistice pentru care avem de gand sa organizam excursii sunt: Masivul Ceahlau; Cheile Bicazului; Lacul Rosu; Cetatea Neamt s.a.

Masivul Ceahlau este unul dintre principalele atractii turistice indiferent de sezon. Incarcat cu legende si de o frumusete salbatica ravasitoare, reuseste in fiecare an sa stranga sute de turisti care promit ca se vor intoarce si in urmatorii ani sa faca traseele montane.

Cheile Bicazului reprezinta unul dintre obiectivele turistice care fura privirile atat prin maiestuozitatea peretilor de stanca, cat si prin salbaticia peisajului. Este un spectacol al naturii de-a dreptul mirific, ce te face sa te indragostesti iremediabil de zona.

De la Pensiunea Classic se poate ajunge cu usurinta la Cetatea Neamt dupa ce ati parcurs circa 50 de km cu masina pe DN 15 C. Accesul la Cetate nu este permis cu masina, trebuind sa parcurgeti la pas drumul care urca pana la baza fortificatiei (aprox. 500 m).

Am prezentat doar cateva puncte pentru care Pensiunea Classic reprezinta cea mai buna alternativa de cazare din Judetul Neamt. La noi veti avea parte veti avea parte atat de peisaje ideale pentru inlaturarea grijilor cotidiene cu obiective turistice la cateva minute de mers cu masina, cat si de conditii de cea mai inalta calitate si de o mancare la fel de buna ca la mama acasa.

Va asteptam cu drag!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019