Majoratul tau la Pensiunea Classic Dumbrava Rosie

Majoratul tau la Pensiunea Classic Dumbrava Rosie

Majoritatea adolescentilor isi planifica majoratul in minte chiar cu cateva luni bune inainte de eveniment. Se gandesc la toate detaliile pentru ca acesta sa fie perfect. De aceea, stim ca este cea mai importanta aniversare din viata unui tanar si trebuie sa fie un eveniment memorabil alaturi de prieteni si familie.

Pensiunea Classic nu este numai o pensiune de 3 margarete care detine un restaurant exceptional unde puteti servi cele mai proaspete si delicioase bucate – ca la mama acasa, ci este si locatia perfecta pentru a organiza un eveniment atat de important. Va oferim un club cu o capacitate de 80 de persoane, acces la internet wireless gratuit si multe alte facilitati.

Pensiunea Classic este inconjurata de piesaje superbe, intr-o regiune ideala ca pozele cu tine si cu prietenii tai sa stranga sute de like-uri pe facebook si pe instagram. Deoarece zona nu esste aglomerata, aici puteti petrece pana dimineata, fara sa va fie teama ca va va strica cineva petrecerea. Va punem la dispozitie logistica necesara pentru organizarea unui majorat pe care tu impreuna cu prietenii tai nu il veti uita niciodata.

Instalatiile noastre de sunet si lumini vor da culoare si stralucire momentului si vor crea o atmosfera electrizanta. La Pensiunea Classic, majoratul va fi reprezentat de distractie si buna dispozitie! Petrecerile pot avea diferite tematici precum: retro, latino, bal mascat etc. Ideile noastre combinate cu sugestiile tale vor face ca petrecerea dedicata implinirii de 18 ani sa fie o reusita de care prietenii tai sa vorbeasca un timp indelungat.

Aparitia tortului poate fi una personalizata in functie de dorintele tale. Ceea ce te inspira si te defineste va reprezenta esenta majoratului. Meniul restaurantului nostru este unul complex, satisfacand si cele mai exigente si extravagante gusturi.

Totodata, oferim si cazare celor care vor sa se odihneasca inainte sa porneasca la drum. Toate camerele pensiunii includ TV cu ecran plat, acces la Wi-fi gratuit si conditii excelente. In zona, se afla numeroase obiective turistice care impresioneaza orice turist atat strain, cat si din tara. Cateva dintre ele sunt: Cheile Bicazului, Masivul Ceahlau, Lacul Izvorul Muntelui, Cetatea Neam si multe altele.

Situata in comuna Dumbrava Rosie, la 7 kilometri de Piatra Neamt, Pensiunea Classic acorda o atentie incredibila detaliilor, pentru a-ti trasnforma evenimentul intr-unul dintre cele mai speciale momente ale vietii tale.

Organizeaza-ti majoratul la Pensiunea Classic si vei avea parte de cea mai frumoasa aniversare alaturi de prietenii si familia ta.

Bucura-te de un majorat memorabil la Pensiunea Classic.

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019