Mancare pentru parastas – pomenire Piatra Neamt

Mancare pentru parastas – pomenire Piatra Neamt

Cele mai proaspete alimente, traditionale, alese cu grija de maestrii bucatari, adaugate in cele mai originale si diversificate retete de specialisti alesi pe spranceana, la care se adauga un strop de inspiratie, bun gust, si mult suflet. Aceasta este reteta meniului cu care Pensiunea Classic isi intampina clientii. De ce? Pentru ca noi stim care este cartea de vizita a oricarei locatii, si anume, restaurantul. Romanului ii place sa manance, suntem un popor gurmand, recunoscut. Tocmai de aceea, fiind in slujba clientului nostru, vrem sa fie servit ca la carte, cu cele mai bune preparate culinare si sa se simta excelent in compania noastra.

Pensiunea Classic este locul perfect unde poti organiza orice fel de eveniment doresti, gratie restaurantului exceptional pe care vi-l punem la dispozitie. Bucataria noastra va ofera si meniuri pentru parastas sau pomenire a mortilor. Fie ca e vorba de inmormantare sau parastas de 6 saptamani, un an si cele care se fac conform Bisericii Ortodoxe Romane, noi va stam la dispozitie si va putem organiza cele mai inspirate meniuri, in functie de cerinte si nevoi, pentru doar 12 lei de persoana. Va punem la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 65 de persoane, acces la internet wireless gratuit si numeroase alte facilitati.

Meniul nostru este variat. Atat la mancarurile traditionale, la specialitati, cat si la desert. Papanasii, de exemplu, nu lipsesc de pe masa niciunui oaspete. De asemenea, poate fi inclusi in meniul pentru pentru parastas. La fel de bine iti putem recomanda clatitele cu dulceata de casa, care ti se topesc in gura.

Ne gasesti aproape de Piatra Neamt, mai exact la vreo 7 kilometri distanta, in comuna Dumbrava Rosie. Pensiunea Classic este locul unde gasesti si poti face de toate. Te poti relaxa dupa un drum istovitor, intr-o atmosfera calda si primitoare. Te poti distra alaturi de familie si prieteni intr-un cadru intim si prietenos, poti petrece de ziua ta, poti organiza intruniri de familie, casatorii sau botezuri restranse. Este locul unde te simti ca la tine acasa.

Va asteptam pe la noi!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019