Pensiune din Piatra Neamt

Pensiune din Piatra Neamt

Arhitectura orasului Piatra Neamt este fermecatoare si exista cateva obiective turistice importante pe care merita sa le vizitati. Printre acestea se afla si telegondola care ajunge pe muntele Cozla de unde puteti admira o panorama superba a orasului pe timp de vara, iar iarna va puteti da cu placa pe partia amenajata. Alte obiective ar fi Casa Memoriala Calistrat Hogas, Sinagoga de lemn „Baal Sem Tov” care este unica in Europa si multe altele.

Pensiunea Classic este situata in comuna Dumbrava Rosie, la 7 kilomeri de Piatra Neamt. Cu 3 margarete, pensiunea noastra ofera cazare in Judetul Neamt pentru toti cei care vor sa se debaraseze de grijile cotidiene si de aglomeratia tipica oraselor si sa se incarce cu energie pozitiva pe care doar peisajele naturale o pot oferi.

Pensiunea Classic are camere cu TV cu ecran plat, acces la Wi-fi gratuit si conditii excelente. Ce este de mentionat este faptul ca preturile noastre sunt potrivite pentru toate buzunarele, iar confortul este net superior tarifului pe care il percepem.

Pe langa faptul ca oferim cazare, oferim si o mancare la fel de buna ca la mama acasa. Pensiunea din Piatra Neamt gazduieste un restaurant à-la-carte, cu un meniu care sa acopere cat mai multe gusturi: iar pentru a ajunge la aceasta performanta am ascultat atat sfaturile maestrilor bucatari, cat si parerile si review-urile clientilor. Bucatarii restaurantului nostru le ofera clientilor nostri cele mai bune produse culinare din bucataria internationala sau din cea traditional romaneasca.

Daca doriti sa va relaxati si sa va delectati cu peisaje superbe, pensiunea din Piatra Neamt are camere cu balcoane cu privelisti impresionante in care muntii joaca rolul principal. Dar daca doriti sa explorati zona si sa cunoasteti imprejurimile, la o distanta de doar cateva minute se afla numeroase obiective turistice pline de istorie si naturalete. Spectacolul naturii va creste pe masura ce veti decide sa va adanciti in peisajele zonei.

Turistii care viziteaza Judetul Neamt au o parte de o serie de atractii unice in Romania prin frumusetea lor naturala. Aceasta parte a tarii este incarcata de istorie si pastreaza de asemenea obiective de patrimoniu care trebuie si merita vazute pentru a ne intelege mai bine trecutul.

Daca doriti sa fiti invaluiti de frumusetea locului, Pensiunea din Piatra Neamt – Pensiunea Classic – este alternativa ideala de cazare, deoarece aici veti gasi conditii de cea mai inalta calitate, va veti relaxa si va veti incarca cu energie pozitiva.

Va asteptam pe la noi!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019