Recomandari cazare Piatra Neamt

Recomandari cazare Piatra Neamt

Orasul Piatra Neamt este considerat “Perla Moldovei”, titulatura atribuita pe buna dreptate, datorita peisajelor si locurilor absolut superbe cu care iti poti rasfata privirea. Orasul de “sub Pietricica”, sau “Petrodava”, asa cum era cunoscut in antichitate, are ce oferi vizitatorilor, in orice zi de peste an. De preferat este sezonul cald ca sa-l poti vedea in toata splendoarea lui. Si nu oricum, ci din telegondola. Si pentru ca nu poti sa il savurezi intr-o singura zi, pentru ca ar fi pacat, ai nevoie de cazare. Multi turisiti vor un minimum de confort, un pat, caldura sau aer conditionat si o baie. Pensiunea Classic va poate indeplini aceste cerinte si nu numai. Conditiile oferite de noi nu sunt minime. Desi avem doar 3 margarete, la Pensiunea Classic te vei simti de 5 stele, pentru ca personalul nostru a fost ales si instruit special pentru a satisfice profesionist nevoile clientilor nostri.

La un pret de necombatut, Pensiunea Classic este locul unde te poti relaxa dupa un drum istovitor, intr-o atmosfera calda si primitoare. Locul unde te simti ca la tine acasa si mananci, cel putin la fel de bine, ca la mama ta.

Pensiunea Classic va pune la dispozitie 17 locuri de cazare, in camere de 1, doua si trei paturi,, unele dintre ele fiind cu vedere spre muntii din imprejurimi, ceea ce face ca diminetile sa va fie pline de energie pozitiva, incununate de privelisti absolut incantatoare, plus o parcare pazita, incapatoare, care se afla in siguranta pe toata durata sederii la noi.

Pensiunea Classic ofera camere pentru o singura persoana, cu baie proprie, la pretul de 90 de lei pe noapte, in care intra si parcarea si accesul la wi-fi. Camerele duble, cu doua paturi, la fel de frumos aranjate si pregatite gata sa-si intampine oaspetii, costa 100 de lei pe noapte. La fel ca la camera single, in acest pret intra si parcarea pazita.

Avem si varianta de camere cu trei paturi, la pretul de 110 lei pe noapte, cu aceleasi facilitati. Cum va spuneam si mai sus, Pensiunea Classic ofera cele mai mici preturi din zona, iar conditiile satisfac orice nevoie. De mentionat faptul ca, toate cele trei variante ofera incalzire si aer conditionat pe toata perioada sederii. In plus, de la noi, puteti ajunge foarte usor la principalele obiective turistice din zona.

Ne aflam langa Piatra Neamt, mai exact la aproximativ 7 kilometri de centrul orasului, in comuna Dumbrava Rosie, o zona mirifica prin peisajele unice pe care le ofera spectacolul naturii

Va asteptam pe la noi!

Pentru rezervari:
+4 0233 282 290
+4 0751 808 054SUNĂ ACUM: +40735982019